BEHANDELINGEN

Manicurebehandeling Almelo | Nails2shine

Acryl bestaat uit liquid en een poeder systeem. Wanneer de poeder met de liquid samengevoegd wordt ontstaat er een zachte substantie, die na enkele minuten uithard.

De oppervlakkige uitharding duurt 3 tot 5 minuten. De totale uitharding duurt 48 uur. Acryl nagels hebben een lange houdbaarheid. De schokbestendige bestanddelen zorgen voor duurzaamheid en geven flexibiliteit aan de nagel. De liquid bevat kleurstabilisatoren waardoor er geen verkleuring door zonlicht kan ontstaan.

Acryl nagels worden aangebracht om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Dit gebeurt door middel van nageltips of met sjablonen. Ook kunnen ze gebruikt worden om zachte, gebeten of vervormde nagels te repareren.

Het systeem gel bestaat uit een zelf nivellerende gel die enkele minuten uithardt door het bloot stellen aan ultra-violet licht. Gel kan op allerlei manieren toegepast worden om aan verschillende wensen van de klant en nagelstylist te voldoen.

Gel wordt gebruikt ter versteviging van de natuurlijke nagel en verlenging van de natuurlijke nagel. Verlenging met gel wordt ook gedaan door middel van tips of sjablonen.

Na plaatsing en uitharding van gel blijft de gel plakkerig. De plaklaag wordt uiteraard verwijderd.

Polygel is een  nieuw systeem op het gebied van traditionele kunstnagel technieken. Het is een dikke gel, een soort boetseerklei in een tube die de nagelstyliste bewerkt met een penseel. Het is flexibeler dan acryl maar harder dan hard gels.

Er zijn twee manieren om te harsen: met koude hars en met warme hars. De methode met warme hars is het meest effectief. de hars wordt verwarmd tot het punt dat het net gesmolten is (niet te warm maken dus!). met een spateltje wordt de hars aangebracht op de huid
een lapje papier of stof wordt op de warme was gelegd de hars koelt af. de hard geworden laag hars wordt (tegen de groeirichting van de haren in) van de huid afgetrokken.
Het aftrekken van de harslaag is meestal een pijnlijk moment en de huid kan daarna nog tijdelijk branderig aanvoelen. Meestal trekt het onprettige gevoel vrij snel weg.

Bent u een nagelbijter en wilt u ook graag van deze vervelende en pijnlijke gewoonte afkomen? Dan is het nagelbijt arrangement misschien iets voor u! Bij nagelbijters groeien de nagels sneller dan bij iemand die niet nagelbijt. Hierdoor zult u vaker terug moeten komen voor een opvulbehandeling. Ook worden tussen de opvulbehandelingen controlebehandelingen ingepland, dit is om te voorkomen dat u geprikkeld word weer te gaan bijten of plukken aan velletjes, randjes of eventuele haakjes aan de nagel. Het is natuurlijk de bedoeling dat u aan het eind van het nagelbijt arrangement weer mooie, sterkte en gezonde nagels hebt die gezien mogen worden.

Het nagelbijt arrangement ziet er als volgt uit:

  • Tijdens u éérste afspraak word er een nieuwe set kunstnagels bij u aangebracht, eventuele velletjes worden netjes verwijderd en verzorgd.
  • De tweede afspraak is één week na het plaatsen van de kunstnagels, dit is een controlebehandeling, hierbij word gekeken of er lucht onder de kunstnagels zit, mocht dit het geval zijn word dit meteen samen met de uitgroei bijgevijld.
  • Bij de derde afspraak, twee weken na de eerste afspraak volgt de opvulbehandeling. Doordat de nagels groeien verliest de kunstnagel zijn stevigheden balans. Tijdens deze afspraak worden de nagels gevijld en opgevuld waardoor de stevigheid en balans word hersteld.
    De vierde afspraak is wederom een controlebehandeling waarbij word gekeken naar lucht en eventuele uitgroei. Dit word dan ook meteen bijgevijld.
  • De vijfde afspraak volgt een opvul behandeling, waarbij de nagels wederom in model worden gevijld en worden opgevuld.
  • De zesde afspraak is een controlebehandeling, waarbij wederom word gecontroleerd op lucht en uitgroei, die ook dan weer netjes worden bijgevijld.
  • De zevende afspraak en tevens de laatste afspraak vind 6 weken na de éérste afspraak plaats. Tijdens deze afspraak worden de nagels in model gevijld en opgevuld. Ook word tijdens deze afspraak samen met u (indien nodig) bepaald of de opvulbehandelingen worden voortgezet. Dit zal dan om de 3 weken plaats vinden.

Geef uw handen de aandacht die ze verdienen!

Uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje

Mini manicure:
Vijlen, nagelriemen, handcreme

Manicure basic:
Vijlen,handbadje,verzorging,nagelriemen,scrub,serum,polijsten,

Manicure anti age treatment:
Vijlen,handbadje, verzorging nagelriemen,scrub,serum,polisten,handcreme,lakken

Nagelstudio in Almelo | Nails2shine
Maak een afspraak!

Ik wil je graag verwelkomen in mijn nagelstudio. Tijdens behandelingen zou het kunnen dat ik even niet bereikbaar ben. Spreek dan je naam en telefoonnummer in en dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Ook mag je mij altijd mailen en krijg je de zelfde dag nog antwoord terug.

Scroll naar top